Hammaslääkäri Oulu, Kaakkuri | Coronaria Hammasklinikka

Oulu, Kaakkuri

Yhteystiedot

CORONARIA HAMMASKLINIKKA KAAKKURI, OULU
(Kaakkurin Smile)
Siipikuja 8 A 2, 90420 Oulu
p. 044 2111 498 (Ajanvaraus: ma-pe klo 8–20)
hammasklinikka.kaakkuri@coronaria.fi

HUOM! Coronaria Hammasklinikka Kaakkuri suljetTU TOISTAISEKSI 11.5 ALKAEN!

Koronavirustilanteen vuoksi, Kaakkurin Hammasklinikka on suljettu toistaiseksi 11.5. alkaen. Mutta ei syytä huoleen, Kaakkurin tuttu hoitohenkilökunta palvelee sinua tällä hetkellä Limingantullin Prisman hammasklinikallamme. Tervetuloa! 

» Varaa aika Limingantullin hammasklinikalle.

Aukioloajat: 
ma sopimuksen mukaan
ti klo 9.00-16.00
ke ko 13.00-20.00
to klo 9.00-16.00
pe sopimuksen mukaan
la sopimuksen mukaan


Ajanvaraus Oulun Kaakkurin hammasklinikallemme

Ajanvaraus puhelimitse

Voit varata ajan Coronaria Hammasklinikka Kaakkuriin puhelimitse p. 044 2111 498.

Ajanvaraus netissä – mihin vuorokaudenaikaan tahansa

Voit varata ajan hammaslääkärille kätevästi myös netin kautta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita ajanvarausnumeroomme p. 044 2111 498. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä.

Varaa aika netissä

Sähköposti: hammasklinikka.kaakkuri@coronaria.fi


Tervetuloa hammaslääkärille Kaakkuriin!

toimipaikka on totuttu tuntemaan nimellä kaakkurin smile

Kaakkurin Smile on palvelut Kaakkurin alueen asukkaita jo monia vuosia ja asiakaskunta on vakiintunut. Elokuussa 2018 Kaakkurin Smile liittyi osaksi Coronariaa ja yrityskaupan myötä myös nimi muuttui Coronaria Hammasklinikka Kaakkuriksi. Toiminta jatkuu ennallaan samojen hammaslääkärien ja -hoitajien toimesta.

SAAPUMINEN

Coronaria Hammasklinikka Kaakkurin lähettyville saapuu monta bussilinjaa, joilla pääset perille. Omalla autolla tullessasi suosittelemme pysäköimään auton Citymarketin edustalla olevalle isolle ilmaiselle parkkialueelle, josta kävelymatkaa klinikallemme on n. 50 metriä. Parkkialueelta kulje Kuntokeskus Liikun ja Citymarketin välissä olevan alikulun läpi ja käänny heti vasemmalle pyörätielle. Seuraavaksi käänny heti oikealle asuinkerrostalojen välistä ja saavut sisäpiha-alueelle, jonka oikealla puolella kerrostalon 1. kerroksessa sijaitsee hammasklinikkamme.

Saapumisohje, jos tulet autolla:

Coronaria Hammasklinikka Kaakkuri, opastekartta


Maksutavat ja hinnasto

Maksuvaihtoehtoina hyväksymme pankkikortin, yleisimmät luottokortit, käteisen sekä Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa. Huom! Hammasklinikoillamme ei ole laskutusmahdollisuutta vuodesta 2020 alkaen.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Kela-korvauksista hammashoidossa voit lukea lisää Kelan sivuilta.

» Tutustu hinnastoon
» Lue lisää Coronaria-tilistä
» Lue Kela-korvauksista hammashoidossa Kelan sivuilta

Asiakastyytyväisyys

Teemme parhaamme, jotta kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hoitoon jatkossakin! Toivomme saavamme Sinulta palautetta käynnistäsi. Kerro meille kuinka onnistuimme, ja miten voisimme palvella sinua jatkossa entistäkin paremmin! Voit kertoa kokemuksesi helposti asiakaspalautelomakkeellamme netissä

Anna palautetta

Arvostele meidät myös Googlessa!

Voit osallistua 50€ Coronaria Hammasklinikan lahjakortin arvontaan  jättämällä arvostelun meistä Googlessa. Arvostelua varten tarvitset gmail-sähköpostitilin. Arvomme lahjakortin puolivuosittain.

Kirjoita arvostelu

Asiakkaamme kiittävät

“Ihan mielettömän hyvä asiakaspalvelu. Sain paniikkiajan mahdottomalta tuntuvaan rakoon. Kiitos siitä! Vaiva parani ja loma sai alkaa!”