Hammaslääkäri Helsinki, Mannerheimintie | Coronaria Hammasklinikka

Helsinki, Mannerheimintie

Yhteystiedot

CORONARIA HAMMASKLINIKKA MANNERHEIMINTIE
(AIEMMIN DENTA / HELSINGIN HAMMASSAIRAALA)
Mannerheimintie 5C 5.krs, 00100 Helsinki
p. 010 197 035 (Ajanvaraus: ma-pe 8–16)
hammasklinikka.mannerheimintie@coronaria.fi

Aukioloajat:
ma-to klo 7.30–21
pe klo 7.30–16
vastaanotto lauantaisin sopimuksen mukaan


Ajanvaraus Mannerheimintien hammasklinikallemme

Ajanvaraus puhelimitse

Voit varata ajan Coronaria Hammasklinikka Mannerheimintielle puhelimitse numerosta p. 010 197 035 (ma-pe klo 8–16).

Saapuessasi vastaanotolle, istuthan odottamaan odotusaulaan, kutsumme sinut nimellä. Mikäli olet uusi asiakas, tai et ole useampaan vuoteen käynyt hammaslääkärillä, täytäthän aulassa esitietolomakkeen terveystietoihisi liittyen.

Ajanvaraus netissä – mihin vuorokaudenaikaan tahansa

Voit varata ajan hammaslääkärille kätevästi myös netin kautta mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Mikäli et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta, soita ajanvarausnumeroomme p. 010 197 035. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä.

Varaa aika netissä
Ajan peruutus

Varatun ajan peruminen tulee tehdä viimeistään vastaanottoaikaa edeltävänä päivänä puhelimitse numerosta p. 010 197 035

Tervetuloa hammaslääkärille Helsingin keskustaan

toimipaikka tunnettiin ennen Helsingin hammassairaalana ja sitä aiemmin Dentana.

Keskellä Helsingin keskustaa Mannerheimintiellä sijaitseva hammaslääkärivastaanotto siirtyi Coronarialle Hammassairaalalta 1.12.2018 yrityskaupan yhteydessä. Hammaslääkärivastaanotto on toiminut vuoden ajan nimellä Helsingin Hammassairaala, mitä ennen se tunnettiin nimellä Denta. Asiakkaille jo ennestään tutun paikan uudeksi nimeksi tuli Coronaria Hammasklinikka Mannerheimintie.

YHTEISET ARVOT TEKIVÄT HELSINGIN HAMMASSAIRAALASTA JA CORONARIA HAMMASKLINIKASTA KUMPPANIT

Hammaslääkäri Jori Vahter on työskennellyt valmistumisestaan saakka Helsingin hammassairaalassa, joka on vuonna 1963 perustettu perheyritys. Ensimmäisen osakkuuden hammassairaalasta hän osti vuonna 2001 ja tänä vuonna tuli täyteen 100 prosenttia. Useat seikat saivat Vahterin etsimään yritykselleen kumppania. Lopulta samanlaiset arvot olivat keskeinen syy sille, että Jori Vahter möi Helsingin hammassairaalan Coronarialle. Vahter halusi varmistaa yrityksensä jatkuvuuden ja tärkeää oli perinteiden jatkuminen.

”Hammashoitoalan murros, sote-uudistus ja alan konsolidaatio sekä ketjuuntuminen saivat meidät etsimään kumppania. Coronaria oli ykkösvaihtoehtona, sillä se jakaa samoja arvoja. Coronarian 100-prosenttinen suomalaisuus oli yksi tekijä, ja olen kuullut alalla hyvää pöhinää Coronariasta ja sen aikaisemmasta toiminnasta. He olivat valmiita jatkamaan perinteitä”, Jori kertoo.

Joulukuusta 2018 alkaen Helsingin hammassairaala on Coronaria Hammasklinikka. Muutos ei vaikuta henkilökuntaan eikä hoitosuhteisiin, vaan ne säilyvät ennallaan. Samoin hoitokulttuuri säilyy samana. Jori Vahter jatkaa klinikalla hammaslääkärinä, kuten ennenkin.

”Minulla on potilaita, jotka ovat 1960-luvulta saakka käyneet meillä. Jatkuvuus, pysyvyys ja perinteikkyys. Olemme olleet kaikkien mittapuiden mukaan perinteinen yritys”, Jori jatkaa.


Maksutavat ja hinnasto

Hyväksymme maksuvaihtoehtoina pankkikortin, yleisimmät luottokortit sekä Coronaria-tilin, jonka avulla voit maksaa palvelun haluamasi kokoisissa erissä pidemmän ajan kuluessa.

Käytössämme on Kelan suorakorvaus. Kela-korvauksista hammashoidossa voit lukea lisää Kelan sivuilta.

» Tutustu hinnastoon
» Lue lisää Coronaria-tilistä
» Lue Kela-korvauksista hammashoidossa Kelan sivuilta

Asiakastyytyväisyys

Teemme parhaamme, jotta kaikki asiakkaamme ovat tyytyväisiä saamaansa palveluun ja hoitoon jatkossakin! Toivomme saavamme Sinulta palautetta käynnistäsi. Kerro meille kuinka onnistuimme, ja miten voisimme palvella sinua jatkossa entistäkin paremmin! Voit kertoa kokemuksesi helposti asiakaspalautelomakkeellamme netissä

Anna palautetta

Arvostele meidät myös Googlessa!

Voit osallistua 50€ Coronaria Hammasklinikan lahjakortin arvontaan  jättämällä arvostelun meistä Googlessa. Arvostelua varten tarvitset gmail-sähköpostitilin. Arvomme lahjakortin puolivuosittain.

Kirjoita arvostelu