TARJOUS! Hammastarkastus 29€ 31.1.2020 asti

Tammikuun 2020 tarjous

Hampaiden tarkastus 29€

Onko viimeisestä hampaiden tarkastuksesta kulunut jo tovi tai etsitkö uutta huippuhammaslääkäriä itsellesi? 

Puhtaat hampaat on paras asia! Siksi niistä kannattaakin pitää hyvää huolta ja käydä säännöllisesti tarkastuksessa. Hammastarkastuksen suorittaa aina hammaslääkäri ja siinä tutkitaan asiakkaan suun terveys, hampaiden, ikenien ja suunpohjan kunto, kielen ja limakalvojen kunto sekä purenta ja leukanivelen toiminta. Hammastarkastuksessa kannattaa käydä säännöllisesti, jotta mahdolliset suusairaudet voidaan ehkäistä ja hoitaa ajoissa, jolloin myös suuria hoitokustannuksia ei synny. Tarkastuksessa otetaan tarvittaessa röntgenkuvat, joista pystytään hyvissä ajoin havaitsemaan hampaiden alla tai väleissä kariesta, reikiintymistä tai tulehduksia, joita ei paljaalla silmällä näe. Lopuksi hammaslääkäri ohjeistaa suun hoidossa sekä kertoo jatkohoidon tarpeen ja kustannusarvion.

Hyödynnä nyt tammikuun huipputarjous! Kun varaat ajan 31.1.2020 mennessä, saat hammastarkastuksen hintaan 29€ (norm. 45-58€ paikkakunnasta riippuen). Aika tulee varata tammikuun aikana, mutta sen voi ottaa myöhemmälle ajankohdalle kevättä – silloin kun hammastarkastus on itselle ajankohtainen. Hinta on omavastuuhinta Kela-korvauksen jälkeen. Ei sisällä röntgenkuvia. Tarjous on voimassa kaikissa Coronaria Hammasklinikoissamme.

Ajanvaraus puhelimitse

Voit varata ajan tarjoushintaan soittamalla lähimpään toimipaikkaasi. Mainitse puhelimessa tarjouksesta.

YHTEYSTIEDOT

Ajanvaraus netissä – mihin vuorokaudenaikaan tahansa

Valitse nettiajanvarauksessa aluksi “itsemaksavat asiakkaat” ja sen jälkeen punaisella merkitty kampanjatarjous, niin näet kaikki vapaat hammastarkastusajat. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä. Jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, voisitko olla yhteydessä lähimpään klinikkaasi.

Varaa aika netissä

Hammaslääkärin tekemästä suun ja hampaiden tutkimuksesta voit saada korvausta joka toinen kalenterivuosi. Korvaus voidaan kuitenkin maksaa kerran kalenterivuodessa, jos terveydentilasi edellyttää sitä. Lue lisää Kela-korvauksista.