Tarjous: hammastarkastus 39€ syyskuun ajan

Syyskuun tarjous

Terve suu tukee puolustuskykyä. Säännöllisillä tarkastuksilla mahdolliset suusairaudet voidaan ehkäistä ja hoitaa ajoissa, jolloin myös suuria hoitokustannuksia ei synny. Puhtaat hampaat on paras asia ja siksi niistä kannattaakin pitää hyvää huolta!

Hammastarkastuksen suorittaa aina hammaslääkäri ja siinä tutkitaan asiakkaan suun terveys, hampaiden, ikenien ja suunpohjan kunto, kielen ja limakalvojen kunto sekä purenta ja leukanivelen toiminta. Tarkastuksessa otetaan tarvittaessa röntgenkuvat, joista pystytään hyvissä ajoin havaitsemaan hampaiden alla tai väleissä kariesta, reikiintymistä tai tulehduksia, joita ei paljaalla silmällä näe. Lopuksi hammaslääkäri ohjeistaa suun hoidossa sekä kertoo jatkohoidon tarpeen ja kustannusarvion.

hYÖDYNNÄ syyskuun tarjouksemme

Hammastarkastus 39€ sekä Bitewing -röntgenkuvat tarvittaessa -20% syyskuun aikana varatuille ajoille kaikissa Coronaria Hammasklinikoissa paitsi Kotkassa ja Kuusamossa. Ajan voit varata mille tahansa sinulle sopivalle ajankohdalle, kunhan aika on varattu 30.9. mennessä.

Hammastarkastuksen hinta on omavastuuhinta Kela-korvauksen jälkeen, ei sisällä röntgenkuvia. Jokaisen käynnin yhteydessä laskutetaan 4 € Kanta-maksu tietojen siirrosta Kanta-palveluun. Lisäksi toimistomaksu 8 € peritään käynnistä klinikoilla, joissa on asiakasvastaanotto.

Varaa aika hammastarkastukseen

Ajanvaraus Helposti netissä tai puhelimessa

Voit varata ajan helposti netissä mihin vuorokauden aikaan tahansa valitsemalla ajanvarauksesta kampanjatarjouksen.

Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä, joten jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, voit olla yhteydessä lähimpään hammasklinikkaasi. Mainitse puhelimessa tarjouksesta. Katso hammasklinikoiden yhteystiedot.

>> Hinnastot
>> Tutustu toimipaikkoihin