Cxense Display Suuhygienistin palvelut edullisesti! | Coronaria Hammasklinikka

Suuhygienistin palvelut

Suuhygienisti palvelee Coronaria Hammasklinikalla

Suuhygienisti on erityisesti ennaltaehkäisevän hammashoidon ammattilainen. Suuhygienisti huolehtii karieksen ennaltaehkäisevästä hoidosta kuten fluorauksesta, sylkitesteistä ja hampaiden hyvän kotihoidon opastuksesta. Iensairauksien kuten ientulehduksen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä suuhygienisti tekee tiivistä yhteistyötä hammaslääkärin kanssa.

Voit varata ajan Coronaria Hammasklinikalle suuhygienistimme tekemään hammaskiven poistoon, hampaiden värjäymien poistoon tai kevyeen valkaisuun. Suuhygienistimme tekevät myös hammaskorujen kiinnityksiä.

Hammaskiven poisto

Hammaskivi on hampaan pintaan ja ientaskuun kovettunutta bakteeriplakkia. Hammaskiveä ei voi saada pois kotikonstein hampaita harjaamalla, vaan siihen tarvitaan suuhygienistin tekemä hammaskiven poisto. Suuhygienisti poistaa hammaskiven joko perinteisellä tavalla manuaalisesti eli käsityönä tai ultraäänilaitteella.

Hammaskivi ylläpitää ientulehdusta, joka taas altistaa hampaiden kiinnityskudossairaudelle eli parodontiitille. Hammaskiven poisto on siis erittäin tärkeä toimenpide parodontiitin muodostumisen ehkäisyssä.

Hammaskiveä ei muodostu kaikille, vaan sen muodostuminen on yksilöllistä. Hammaskiven muodostumiseen vaikuttaa mm. syljen koostumus. Suuhygienisti osaa arvioida vastaanotolla, kuinka usein juuri Sinun kannattaa käydä hammaskiven poistossa.

Dent hammasklinikan suuhygienisteiltä hampaiden valkaisut sekä hammaskiven ja värjäymien poistot edullisesti!

Hampaiden valkaisu ja hampaiden värjäymien poisto

Ovatko tee, ruoka tai tupakka vaikuttaneet hampaidesi ulkonäköön? Esteettisessä hammashoidossa suuhygienistit poistavat hampaiden värjäymiä. Tämän lisäksi he tekevät kevyitä valkaisuhoitoja käyttäen apuna mm. ultraäänilaitetta ja pastapuhdistusta pyörivän kumikupin kanssa. Puhdistus nykyaikaisilla laitteilla on täysin kivutonta ja turvallista.

Hammaskorun kiinnitys

Haluatko blingblingiä hymyyn ja löysit kivan korun? Varaa aika Coronaria Hammasklinikalle, jossa suuhygienisti hoitaa hammaskorun kiinnityksen! Muistathan ennen hammaskorun kiinnitystä, että hampaidesi ja ientesi tulee olla terveet ja ehjät. Myös kotihoitotottumustesi tulee olla kunnossa – hammaskoru kaunistaa parahiten jo valmiiksi kaunista hammasriviä!

Ennen hammaskorun kiinnittämistä suuhygienisti tarkistaa ja varmistaa hampaidesi ja ientesi kunnon. Kiinnityskohta valmistellaan ja koru kiinnitetään haluttuun kohtaan juoksevalla paikka-aineella, joka jää näkymättömiin. Korun kiinnitys on turvallista ja kivutonta. Lopuksi saat mukaasi ohjeet korun ja hampaidesi hyvään hoitoon. Kulta-, hopea- tai valkokultakoru voi pysyä hyvin kiinnitettynä jopa 20 vuotta. Kristallisten korujen kestoaika ei ole niin hyvä. Halutessasi koru voidaan myös poistaa aiemmin. Poistosta ei jää hampaaseen jälkiä.

Suuhygienisti hinta

Suuhygienistin palveluista voi saada Kela-korvauksen. Kelan korvauksen saamiseksi suuhygienistin tekemästä palvelusta tarvitaan yksityishammaslääkärin lähete. Hammaskorun kiinnitys ei ole Kela-korvattava palvelu.

» Varaa aika Coronaria Hammasklinikalle nyt!