Cxense Display Haluatko hohtavan valkoisen kauniin hymyn? | Coronaria hammasklinikka

Hampaiden valkaisu ja esteettinen hammashoito

Hampaiden valkaisu ja esteettinen hammashoito Coronaria Hammasklinikalla

Hampaiden valkaisu ja värjäytymien poisto kuuluvat esteettisen hammashoidon piiriin. Coronaria Hammasklinikoilla hampaiden estetiikkaa hoidetaan myös mm. keraamisilla laminaateilla, kruunuilla. Perushammaslääkärimme, erikoishammaslääkärimme ja suuhygienistimme ovat käytettävissä hampaiden esteettisten ongelmien ratkaisuissa.

Hampaiden valkaisu turvallisesti, vastaanotolla tai kotona!

Hampaiden valkaisu nykyaikaisilla menetelmillä on täysin kivuton toimenpide. Klinikoillamme on käytössä useita erilaisia ja turvallisia hampaiden valkaisumenetelmiä. Vastaanotolla käytössämme ovat valolla vahvistettava Zoom-menetelmä sekä kevyempi geelin avulla tehtävä kevytvalkaisu. Huom! Zoom-valkaisuja tehdään vain Oulun Limingantullin hammasklinikallamme!

Hampaiden valkaisu voidaan suorittaa myös kotivalkaisuna. Tällöin hammaslääkärin vastaanotolla valmistetaan henkilökohtaiset, asiakkaan suuhun sopivat ns. lusikat, joiden avulla asiakas käyttää valkaisuainetta kotona. Kotona tehtävää hampaiden valkaisua varten asiakas saa meiltä mukaansa tarkat ohjeet. Coronaria Hammasklinikoilta saat hohtavamman hymyn!

Dent hammasklinikalla kevytvalkaisut ja Zoom-valkaisut edullisesti!

Hammaskiven ja värjäymien poisto

Yksinkertaisimmillaan esteettinen hammashoito on suuhygienistin tekemää hammaskiven ja värjäymien poistoa. Värjäymiä hampaisiin voivat aiheuttaa esimerkiksi ruoka, tee ja tupakka. Värjäymien puhdistukseen käytetään pääasiassa ultraäänilaitetta ja pastapuhdistusta pyörivällä kumikupilla. Värjäymien puhdistus nykyaikaisilla laitteillamme on täysin kivutonta ja turvallista.

Hammaskiven poisto tehdään siihen tarkoitetuilla välineillä manuaalisesti ja mahdollisimman hellävaraisesti.

Laajojakin korjauksia keraamisilla täytteillä

Käytössämme on erilaisia menetelmiä, kuten Cerec-laitteistot, joilla saamme tehtyä yhdellä käyntikerralla laajojakin korjauksia. Cerec on pitkälle tietokoneohjattu 3D-järjestelmä, jonka avulla hampaat saadaan nopeasti korjattua luonnollisen näköisiksi. Kysy lisää Cerec-menetemästä vastaanotoltamme!

Protetiikka ja paikkaushoito esteettisenä hoitona

Hampaiden asentoa, muotoa ja väriä voidaan muuttaa myös protetiikan ja paikkaushoidon keinoin. Protetiikalla voidaan korvata menetettyjä tai puuttuvia hampaita. Jos suussasi ovat vielä esimerkiksi vanhat, tummat paikat, voidaan ne korvata huomaamattomilla, valkoisilla muovipaikoilla tai keraamisilla paikoilla.

» Varaa aika Coronaria Hammasklinikalle nyt!