Hampaiden tehopuhdistus 99 € - Coronaria Hammasklinikka

Hampaiden tehopuhdistus 99 €

Hampaiden tehopuhdistus 99e Oulun hammasklinikoilla heinäkuun ajan.

Ovatko hampaasi värjäytyneet teen, kahvin tai värjäävien ruoka-aineiden vaikutuksesta? onko edellisestä hammaskiven poistosta kulunut jo tovi? 

Hampaiden tehopuhdistus sisältää hammaskiven poiston ja soodapuhdistuksen. Hoito aloitetaan puhdistamalla hampaat hammaskivestä ja lopuksi hoito viimeistellään soodapuhdistuksella. Lopputuloksena on puhtaat hampaat ja kirkas hymy!

Suuhygienistin tekemä soodapuhdistus poistaa tehokkaasti pinnalliset värjäytymät hampaiden pinnoilta ja hammasväleistä. Soodapuhdistuksen teho perustuu jauheen ja vesi-ilmasuihkun yhteisvaikutukseen. Jauheen, veden- ja ilmanpaineen avulla hampaat suihkutetaan puhtaaksi plakista ja bakteereista. Hampaista tulee kiiltävät, miellyttävän liukkaat, hohtavat ja puhtaan tuntuiset!

Ennen soodapuhdistusta poistetaan hammaskivi hampaiden pinnoilta. Hammaskivi on hampaan pintaan ja ientaskuun kovettunutta bakteeriplakkia, jota poistamalla voidaan ehkäistä tulehduksia. Hammaskiveä on vaikea itse huomata eikä sitä voi saada pois kotikonstein hampaita harjaamalla, joten siihen tarvitaan suuhygienistin tekemä hammaskiven poisto

hyödynnä tarjouksemme!

Tehopuhdistus hintaan 99 € 1.-31.7. välisenä aikana varatuille ajoille Oulun Sammakkotalon, Limingantullin ja Zeppelinin hammasklinikoillamme. Voimassa ainoastaan suuhygienisteille varatuille ajoille (45min aika) koodilla TEHOPUHDISTUS. Kirjoita koodi nettiajanvarauksen tarjouskoodikenttään tai mainitse tarjouksesta puhelimessa.

Jokaisen käynnin yhteydessä laskutetaan 4 € Kanta-maksu tietojen siirrosta Kanta-palveluun. Lisäksi toimistomaksu 8 € peritään käynnistä klinikoilla, joissa on asiakasvastaanotto.

Varaa aika TEHOPUHDISTUKSEEN

Voit varata ajan netissä helposti mihin vuorokauden aikaan tahansa. Kaikki ajat eivät ole varattavissa netissä, joten jos et löydä itsellesi sopivaa aikaa, voit olla yhteydessä lähimpään hammasklinikkaasi. Mainitse puhelimessa tarjouksesta. Katso hammasklinikoiden yhteystiedot.

 

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä