Hammaslääkäri Tommi Lainas, Coronaria hammasklinikka.

Tommi Lainas

Hammaslääkäri
Oulu ja Kempele

Kielet: suomi

“Minulla on vankka kokemus suun kokonaishoidoista, jossa hoito toteutetaan laadusta tinkimättä ja asiakkaan toiveita kunnioittaen. Erityisosaamistani ovat vaativat ja leikkaukselliset hampaiden poistot, parodontologia sekä proteettiset hoidot, mukaan lukien keraamiset hammaspaikat ja hampaiden keinojuuret eli implantit.

Pidän ihmisten auttamisesta ja keskustelen mielelläni asiakkaitteni kanssa. Minulle on tärkeää kohdata asiakkaani omana itsenään. Erityisen tärkeänä pidän, että asiakkaani ymmärtää hänen suunsa terveyden tilan ja ymmärtää hoidon toteutuksen sekä erilaiset hoitovaihtoehdot.

Mottoni on: ”Hammashoito ei aina ole mukavaa, mutta siitä voi aina tehdä mahdollisimman mukavaa.” Varmasti tämän vuoksi vastaanotollani käy myös useita pelkopotilaita. Paras palaute onnistuneesta hoitokäynnistä on leveä hymy.”

Varaa aika netissä
Varaa aika soittamalla

Asiakaskokemuksia Tommin vastaanotosta:

Ihan mielettömän hyvä asiakaspalvelu. Sain paniikkiajan mahdottomalta tuntuvaan rakoon. Kiitos siitä! Vaiva parani ja loma sai alkaa!

Hammaslääkäri osaa hoitaa pelkäävää potilasta hyvin ja tuntuu mukavalta kun hän aina kertoo mitä tehdään ja sanoo kun saa sulkea suun ja nielaista.