Irina Vanhanen, Hammaslääkäri, Coronaria Hammasklinikka

Irina Vanhanen

Hammaslääkäri

Kielet: suomi, venäjä ja ukraina

Erityisosaaminen:
kariologinen perushoito, koneellinen juurihoito (tavanomainen ja komplisoitunut juurihoito), tavanomainen ja vaativa hampaan poisto, potilaan purentafysiologinen hoito (purentakiskojen valmistus ja hionta), protetiikka (pienet proteesin korjaukset, proteesin pohjaukset, levy- ja rankaproteesit, tavanomaiset kevyet sillat, lasikuitusillat, yksittäiset kruunut ja pienet sillat).

” Olen suorittanut hammaslääketieteen lisensiaatin tutkinnon sekä Ukrainassa että Suomessa. Olen tehnyt hammaslääkärin työtä 29 vuotta, josta viimeiset seitsemän vuotta Suomessa. Suomessa olen toiminut hammaslääkärinä sekä kunnallisella puolella että yksityissektorilla.

Minulla on joustavat työajat ja voin tarjota myös ilta-aikoja. Olen empaattinen ihminen ja palvelen potilasta aina yksilöllisesti ottaen huomioon potilaan toiveet ja tarpeet.  Tavoitteeni on, että vastaanotolla potilas kokee olonsa turvalliseksi ja saa parasta mahdollista hoitoa. Olen intohimoinen esteetikko ja haluan, että potilaani saavat hymyn, josta ovat ylpeitä.

Tarvittaessa voin palvella venäjän ja ukrainan kielellä.

Klinikkamme on moderni ja käytössämme ovat monipuoliset ja tehokkaat laitteet, jotka mahdollistavat laadukkaan ja hyvän hammashoidon. Täällä on ystävällinen, motivoitunut ja työstään innostunut henkilökunta. Positiivinen Ilmapiiri vaikuttaa työn tulokseen ja potilastyytyväisyyteen.

Pidän Coronaria Hammasklinikalla työskentelystä ammattitaitoisen ja positiivisen työyhteisön sekä hyvien esimiesten ja tehokkaasti toimivan organisaation vuoksi. “

Varaa AIKA netissä
VARAA AIKA SOITTAMALLA