Hammaslääkäri David Litkey, Coronaria Hammasklinikka

David Litkey

Vastaava hammaslääkäri

Kielet: suomi ja englanti

“Olen valmistunut hammaslääkäriksi Helsingin Yliopistosta. Olen toiminut terveyskeskushammaslääkärinä Keski-Suomessa sekä Kanta-Hämeen alueella. Yksityisvastaanottoja teen pääsääntöisesti Tampereella, Riihimäellä sekä pääkaupunkiseudulla.”

Tarjoan monipuolista ja kokonaisvaltaista hammashoitoa sekä päivystystä. Teen perusteellisia hammastarkastuksia ja paikkauksia, korjaavaa hoitoa, protetiikkaa, hampaiden juurihoitoja, parodontologista hoitoa, purentafysiologista hoitoa kuten purentakiskoja, hampaiden poistoja sekä pienkirurgisia toimenpiteitä.”

Asiakaskokemuksia Davidin vastaanotosta:

Hammaslääkäri David Litkey hoiti hampaan poiston ammattimaisesti ja ilman kipua, kertoi mitä tekee ja kyseli miten voin. Erittäin loistava kokemus tällaiselle hieman hammaslääkäripelokkaalle, joka minäkin olen ollut! Erittäin kaunis kiitos hänelle onnistuneesta kokemuksesta!

Sain niin erinomaista palvelua hammaslääkäri David Litkeyltä ja totesin, että on annettava palautetta. Niin asiakaslähtöinen eikä hätkähtänyt pelkojani tai kysymyksiäni, sekä kertoi koko ajan mitä tekee, joka teki käynnistäni niin miellyttävän kuin mahdollista.

David Litkey on todella osaava hammaslääkäri, piti huolen koko ajan ettei mikään satu ja kertoi selkeästi mitä tehdään. Jäi kerrankin hyvä ja peloton mieli hammaslääkärikäynnistä. :).

Varaa aika netissä
Varaa aika soittamalla