Arttu Jaakkola

Hammaslääkäri

Kielet: suomi

“Hammaslääkärinä olen helläkätinen ja rauhallinen, sekä suunnittelen hoidon potilaan mielipiteet huomioiden. Kerron vaihtoehdot tarkasti ja pidän potilaan tietoisena hoitoon liittyvistä yksityiskohdista. Tulen toimeen hyvin myös pelkopotilaiden kanssa.

Osaamiseeni kuuluu perushammashoidon lisäksi leikkaukselliset hampaan poistot ja muut pienkirurgiset toimenpiteet, sekä keraamisten kruunujen, siltojen ja purentakiskon valmistus. Hoidossani otan huomioon riittävän kipukontrollin nykyaikaisia puudutustekniikoita käyttäen.

Tervetuloa hoitoon meille Coronaria Hammasklinikka Tilkkaan!”

Varaa aika netissä
Varaa aika soittamalla

Asiakaskokemuksia Artun vastaanotosta

Olen aina saanut erinomaista palvelua Coronarian Tilkan hammasklinikalla. Pelkopotilaana uskallan tulla teille käynnille pelosta huolimatta. Pelkoni on aina otettu huomioon ja tosissaan. Hoito on tehty minun ahdistuneen tahtini mukaan. Erityistä kiitosta haluan antaa Arttu Jaakkolalle hienosti menneestä viisaudenhampaiden poistosta. Hän toimi esimerkillisesti ja selvisin hienosti hampaiden poistosta. Hän on hyvä hammaslääkäri ja toivoisin voivani kaikki käynnit käydä teillä Coronarialla 🙂 -Laura