Anne Laajala, Hammaslääkäri, Coronaria Hammasklinikka

Anne Laajala

Hammaslääkäri
Endodontiaan erikoistuva

Kielet: suomi, englanti

”Olen valmistunut yleishammaslääkäriksi v.2009 Oulun yliopistosta ja olen siitä lähtien tehnyt hammaslääkärin töitä niin terveyskeskus- kuin yksityissektorilla. Erikoishammaslääkäriksi tavoitteeni on valmistua vuonna 2020. Olen toiminut opettajana Oulun yliopiston hammaslääketieteen opetuksessa ja teen tutkimusta aikuisväestön hampaiden reikiintymisestä. Kouluttautumiseni ansiosta osaan valita laajasta valikoimasta asiakkaalleni sopivan hoidon.

Erikoisalani on hampaiden korjaava hoito, joka käsittää hampaiden paikkaushoidon sekä perinteisillä että uudemmilla materiaaleilla, purennan hoidon ja hampaiden juurihoidon. Lisäksi teen hammasprotetiikkaa.

Erityisen innostunut olen kauniista ja hyvin tehdyistä hammaspaikoista, ja pyrin aina hyvään estetiikkaan kaikessa työssäni. Olen työssäni tarkka. Otan asiakkaani huomioon koko käynnin ajan. Tapaan hyräillä toimenpiteitä tehdessäni, ja tämän asiakkaani ovat kokeneet rentouttavaksi. Nuoteissa pysymisestä saan kiittää lapsuuttani musiikkiluokilla.”

Varaa AIKA netissä
VARAA AIKA SOITTAMALLA