Coronaria Hammasklinikka - kaikki suusi hyvinvointiin | Coronaria Hammasklinikka

Coronaria Hammasklinikka

Coronaria hammasklinikat – kaikki suusi hyvinvointiin

Coronaria Hammasklinikalta saat kaiken, mitä tarvitset suun ja hampaiden hyvinvointiin. Palvelumme kattavat niin perushammashoidon kuin suun erikoisalojen palvelut aina haasteelliseen suukirurgiaan asti. Coronaria Hammasklinikka toimii jo kymmenellä eri paikkakunnalla: Espoossa, Haminassa, Helsingissä, Kempeleessä, Keravalla, Kotkassa, Kuusamossa, Laukaassa, Oulussa ja Tampereella.

UUDISTIMME BRÄNDIÄMME

28.9.2017 alkaen Dent Hammasklinikat ovat muuttuneet Coronaria Hammasklinikoiksi! Muutoksen tarkoituksena on yhtenäistää Coronarian palvelujen brändi-ilmettä, jolloin Coronaria-konserniin jo aiemmin kuuluneisiin Dent hammasklinikoihin haluttiin tuoda Coronarian visuaalinen ilme. Lisäksi tulemme panostamaan ylivertaisen asiakaskokemuksen luomiseen hammasklinikoillamme, joka on osa uudistusta!

Tutustu Coronariaan 

Parasta kotimaista palvelua

Dent Hammasklinikka AvainlippuCoronaria Hammasklinikka on täysin kotimainen yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja olemme kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!