Coronaria Hammasklinikka - kaikki suusi hyvinvointiin | Coronaria Hammasklinikka

Coronaria Hammasklinikka

Coronaria hammasklinikat – kaikki suusi hyvinvointiin

Coronaria Hammasklinikalta saat kaiken, mitä tarvitset suun ja hampaiden hyvinvointiin. Palvelumme kattavat niin perushammashoidon kuin suun erikoisalojen palvelut aina haasteelliseen suukirurgiaan asti. Coronaria Hammasklinikoiden toiminnan perustana on reilu hinnoittelu, huippuammattitaitoinen henkilökunta sekä arvostus asiakkaita ja paikallisuutta kohtaan. Meillä asioidessa ei koskaan tarvitse maksaa käynti- tai toimistomaksuja, koska mielestämme on reilua, että asiakas maksaa vain saamastaan hoidosta.

Toimintamme kasvaa vauhdilla ja meillä on vahva halu kehittyä ja kasvaa alan parhaaksi toimijaksi. Tällä hetkellä toimipaikkamme sijaitsevat Haminassa, Helsingissä, Kempeleessä, Keravalla, Kotkassa, Kuusamossa, Laukaassa, Nummelassa, Oulussa ja Tampereella.

Coronaria Hammasklinikat kuuluvat Coronaria konserniin, joka on oululaislähtöinen, täysin 100%:sesti suomalainen terveys- ja hyvinvointipalveluja tuottava yritys.

Tutustu Coronariaan 

Tyytyväiset työntekijät ja tyytyväiset asiakkaat

Hyvä työntekijä- eli asiantuntijakokemus on keskeinen osa toimintaamme. Meillä Coronarialla hyvä asiantuntijakokemus rakentuu panostamisesta asiantuntijoidemme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin niin yhteisöllisen työkulttuurin, yhdessä onnistumisen kuin mielekkään työympäristönkin kautta.  Panostamme alan parhaisiin työskentelyvälineisiin ja -laitteistoihin.

Visiomme on olla asiakaskokemukseltaan ylivertainen hammasklinikkaketju, jossa asiakkaat rakastavat käydä. Haluamme, että asiakkaamme luottavat meihin ja siihen, että heidän suun ja hampaiden hyvä ja laadukas hoito on meillä aina taattu. Meille on tärkeää, että hammasklinikoillamme työskentelevät hammaslääkärit ja hoitohenkilökunta ovat paitsi alansa huippuammattilaisia myös lisäksi hyviä tyyppejä, joiden kanssa ei tarvitse jännittää ja asiointi on helppoa. Asiakaskokemuksemme keskiössä on luottamuksen ja turvallisuuden tunteen rakentaminen asiakkaan ja hoitavan henkilökunnan välille. Otamme aina asiakkaat huomioon yksilöinä ja etenemme asiakkaan tahtiin.

Avainlukuja

4,6/5 asiakastyytyväisyys
4/5 henkilöstötyytyväisyys
74 NPS luku 
93% asiakkaistamme suosittelisi meitä läheisilleen ja tuttavilleen

Parasta kotimaista palvelua

Dent Hammasklinikka AvainlippuCoronaria Hammasklinikka on täysin kotimainen yritys. Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus, mikä tarkoittaa, että tuottamamme palvelut ovat kotimaisia ja olemme kotimainen yritys. Tuottamistamme palveluista hyödymme siis me suomalaiset!